Cine suntem?

 

Suntem o agentie de web design si servicii SEO, accesibile clientilor de pretutindeni, carora le punem la dispozitie o vasta experienta in domeniul IT (2007 – prezent), specialisti competenti si solutii diversificate care sa raspunda nevoilor si standardelor impuse.

 

Suntem mereu in cautare de noi provocari, ne aventuram si ne informam in ceea ce priveste trendurile de actualitate, iar experientele pe care le-am avut de-a lungul timpului nu demonstreaza decat ca ne putem adapta la dezideratele clientilor nostri. Punem pret pe interactiune si, deci, pe comunicare si buna intelegere atat in interiorul echipei, cat si in ceea ce priveste relatiile externe; consideram ca doar prin comunicare si prin cunoasterea detaliata a dorintelor clientilor nostri putem dezvolta lucrari de calitate.

 

Echipa Creare si Optimizare Site

Echipa noastra se concentreaza pe livrarea unor solutii eficiente pentru magazine online, aplicatii mobile si Facebook, site-uri si portaluri tematice. Procedam conform ideii ca experienta utilizatorilor trebuie sa fie unica, vizita lor pe site sa genereze actiuni (call to action), dar si trafic sau vanzari. Si cand spunem “echipa”, ne referim la studenti sau absolventi ai facultatilor de profil, capabili si experimentati in serviciile IT pe care le oferim, specialisti care lucreaza impreuna, se consulta si cauta cele mai bune solutii pentru a-i indruma pe clienti spre a-si dezvolta business-urile, spre a-si fluidiza procesele operationale si spre a-si reduce costurile si timpul de realizare al serviciilor de webdesign si SEO pe care le solicita.

 

Specialistii nostri va asigura un ciclu de dezvoltare complet (de la analiza business pana la mentenanta), se adapteaza la orice conditii, isi desfasoara activitatea intr-un mediu de lucru profi si va asigura confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra si ale afacerii dumneavoastra.

 

De ce sa apelati la serviciile noastre?

 

Putem insirui o lista enorma de raspunsuri la aceasta intrebare, dar ne vom axa pe ceea ce este important: ne recomanda experienta si calitatea serviciilor anterioare, ne recomanda capacitatea de a lucra in conditii mai putin favorabile, ne recomanda costurile decente si nu in ultimul rand, ne pot recomanda oricand clientii pentru care am lucrat pana acum.

 

Daca inca nu v-am convins, va stam la dispozitie cu orice detalii doriti despre firma noastra si despre serviciile pe care le oferim.