CREARE SI OPTIMIZARE SITE-URI CORPORATE

DORITI MAI MULTE INFORMATII?

Ce este un website corporate?

Un site corporate este o pagina web informationala, ce apartine unei afaceri sau altei intreprinderi private, cum ar fi o organizatie non profit sau o fundatie. Prin intermediul unui website corporate, se realizeaza o imagine a companiei, care este disponibila publicului din mediul online.

Scopul dezvoltarii unui astfel de site este facilitarea relatiilor dintre companie si public. Structura si designul unei pagini web corporate trebuie sa prezinte compania in cel mai direct, coerent si accesibil mod. Acesta trebuie sa fie in conformitate cu scopul companiei si cu mesajul pe care il transmite, pentru a face o buna impresie potentialilor clienti.

Site-urile corporate pot varia de la ecommerce, portale sau simple pagini in care compania furnizeaza informatii despre ea publicului; in general, acestea nu ofera alte servicii. Aproape fiecare companie care interactioneaza cu publicul are un website corporate, sau integreaza facilitati similare in alte site-uri pe care le detine. O companie mare detine, de obicei, un singur site corporate – umbrela, pentru toate brandurile sau subcategoriile sale.

Ce facilitati prezinta un website corporate?

Crearea homepage-ului, care include:

- un meniu care sa permita accesul la diferitele sectiuni ale site-ului

- o sectiune informativa “Despre noi”, cu urmatoarele facilitati:

  • un sumar al istoricului companiei
  • declaratia de principii
  • o lista cu produsele sau serviciile furnizate
  • o sectiune “Echipa” in care sa fie prezentati fondatorii (si eventual conducerea anumitor departamente)
  • un modul de stiri care sa includa articole din presa sau link-uri cu stiri despre companie
  • o sectiune “Investitori” in care sa fie prezenta descrierea proprietarilor sau ai investitorilor companiei
  • un portofoliu cu cei mai importanti clienti, cele mai mari realizari, proiectele importante si partenerii companiei

- pagini de interes pentru grupuri specifice – o sectiune cu joburi in cadrul companiei, sectiuni pentru rapoarte anuale, plan de afaceri, declaratii financiare etc, pagini pentru angajati, parteneri strategici, companii afiliate

- pagina de contact – informatii si/ sau un formular de contact

- pagini pentru texte utile, cum ar fi Termeni si conditii, Politica de confidentialitate, Publicitate etc

Alte facilitate ale site-ului corporate:

- o pagina splash care sa redirectioneze utilizatorii catre homepage

- implementarea unui motor de cautare care sa le permita userilor sa caute pagini prin intermediul site-ului sau  legaturi externe de pe web

- o harta a site-ului (site map), care sa imbunatateasca navigabilitatea

- un blog cu stiri si comentarii despre companie, despre produsele si serviciile pe care le ofera

- un modul “store locator” prin care utilizatorii sa poata localiza fizic sediul companiei si reprezentantele acesteia

- o sectiune media, care sa permita downloadarea diferitelor documente (materiale promotionale, demo-uri ale companiei etc)

- un calendar sau o sectiune pentru evenimente

- o sectiune FAQ interactiva: utilizatorii pot trimite o intrebare (care sa poata fi moderata), careia i se poate raspunde din administrare, toate informatiile fiind vizibile pe site

- un footer cu link-uri si hyperlink-uri

- diverse widgeturi (Vreme, Schimb Valutar etc)

Crearea si optimizarea website-ului dumneavoastra corporate

Dezvoltarea site-ului pe o platforma customizabila:

Site-ul va fi construit pe un CMS (Content Management System) custom, dezvoltat de specialistii nostri. Site-ul va avea o parte de administrare generala, in care se vor putea edita atat datele generale ale site-ului (adresa principala de e-mail, numerele de telefon etc), cat si continutul paginilor de interior (stiri, galerii etc)

Webdesign:

Specialistii nostri in web design vor dezvolta o creatie grafica originala pentru site, pe care o vor optimiza pentru toate browserele majore existente pe piata. De asemenea, puteti apela cu incredere la serviciile noastre de design, pentru crearea unei sigle (logo) personalizate.

Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) on page:

Echipa noastra specializata pe servicii SEO va asigura respectarea tuturor normelor de optimizare SEO on-page. Site-ul dimneavoastra va fi optimizat automat, tinand cont de numele produselor si al categoriilor introduse. Toate link-urile de pe site vor fi SEO friendly, iar pagina de administrare va ofera si posibilitatea de a edita cuvintele cheie, titlul, descrierea sau URL-urile de pe site. De asemenea, pentru a va mentine la curent cu pozitia dumneavoastra in motoarele de cautare, si alte elemente ce tin de optimizare (trafic, page rank etc), va cream un cont Google Analytics.


ultimele site-uri corporate