CREARE SI OPTIMIZARE MAGAZINE ONLINE

DORITI MAI MULTE INFORMATII?

De ce sa aveti un magazin online?

 

Industria de ecommerce este in plina dezvoltare, avand, in Romania, o crestere anuala de 100%. Vanzarile online va ofera posibilitatea de a va spori portofoliul de clienti, atingand segmente de public la care magazinele fizice nu au acces. In plus, disponibilitatea 24/24 a magazinului dumneavoastra va asigura mentinerea unei legaturi permanente cu actualii sau potentialii viitori clienti.

Informatiile despre produsele dumneavoastra sunt in permanenta la indemana consumatorilor, avantaj pe care un magazin traditional nu il prezinta. De asemenea, dezvoltarea unui magazin virtual va scuteste de plata unei chirii sau de cumpararea unui spatiu; astfel, economisiti o mare parte din investitiile necesare, ecommerce-ul fiind o buna alternativa pentru afacerea dumneavoastra, eficienta si care poate fi realizata cu minime costuri.

Un alt avantaj al magazinelor online este acela ca vizitatorii dumneavoastra, potentiali clienti, pot parcurge cu usurinta oferta de produse, au posibilitatea de a compara produsele intre ele, de a avea acces la review-uri ale altor utilizatori si de a cumpara produsele direct de pe site, economisind astfel timp. In plus, produsele comercializate in cadrul unui magazin online pot fi promovate cu usurinta si cu costuri reduse.

Ce ofera un magazin online si care sunt avantajele ecommerce-ului

 

Dezvoltarea unui magazin online nu trebuie privita ca o cheltuiala, caci investitiile afacerilor online se amortizeaza intr-un timp foarte scurt. Orice business online ofera posibilitatea sporirii numarului de clienti si targetarea de noi publicuri, devenind, astfel, cea mai buna metoda de promovare a produselor sau serviciilor pe care le ofera business-ul dumneavoastra.

Realizarea unui magazin online prezinta, de asemenea, castiguri in plan temporal; in timp ce amenajarea unui magazin traditional poate dura foarte mult (de la gasirea unui spatiu, la decorarea interiorului, aranjarea produselor in rafturi etc), un business online poate fi dezvoltat intr-un timp foarte scurt.

In plus, pretul dezvoltarii unui site comercial este mult mai mic decat cel al organizarii unui punct de vanzare fizic. Cat despre disponibilitate, un magazin online este deschis non-stop, fara a implica investitii in resurse umane. Spatiul unui magain online este, practic, nelimitat, oferindu-va posibilitatea de a comercializa cu usurinta mii de produse. In ceea ce priveste administrarea, procesul de contorizare a stocurilor de marfa, de emitere a facturilor etc, se poate face automat.

Ce cuprinde un magazin online realizat de specialistii nostri

 

In ceea ce priveste meniul, iara un potential tur al site-ului dumneavoastra de ecommerce:

Pagina principala (home/ first page), in care se vor afisa:

- informatiile despre afacerea dumneavoastra

- categoriile de produse pe care le comercializati

- un modul pentru oferta curenta/ pentru promotii

- sectiune pentru cautarea produselor

- descrierea modalitatilor de plata si de livrare

- butonul de autentificare pentru clienti

- cosul de cumparaturi

- un modul de stiri, texte utile (politica de confidentialitate, disclaimer, termeni si conditii)

- un modul de contact (fie text - cuprinzand informatii legate de adresa de email, numere de telefon etc, fie formular de contact tipizat, fie ambele)

 

Pagini de interior pentru produsele/ serviciile pe care le oferiti, administrabile (pot fi editate, sterse, adaugate):

- pagini pentru fiecare categorie de produse (se pot adauga produse, se pot face modificari in descrierea lor, se pot sterge produse sau inlocui cu altele noi)

- pagini cu descrierea fiecarui produs in parte (pot fi administrate, se poate modifica textul, se pot schimba fotografiile/ clipurile video, se pot adauga review-uri de catre alti utilizatori – sub forma de comentarii)

- pagina cosului de cumparaturi (aici, clientul are posibilitatea de a schimba cantitatea produselor adaugate, de a schimba produsele, de a le sterge si de a finaliza procesul de cumparare, prin plata comenzii)

- pagina de verificare/ confirmare a comenzii, unde consumatorii vor fi informati in legatura cu produsele si cantitatea adaugata in formularul de comanda

- pagina de autentificare (clientii noi isi pot face un cont, iar cei care au mai comandat deja sunt pastrati in baza de date)

- pagina pentru modulul de stiri cuprinde atat informatii noi despre firma (de exemplu, schimbarea tarifelor de transport/ modificarea adreselor de email sau a numerelor de telefon etc.), dar si informatii despre produsele noi, adaugate recent

- pagina de descriere generala cuprinde informatii despre afacerea dumneavoastra

- pagini pentru descrierea modalitatii de comanda, termeni si conditii, disclaimer, publicitate etc.

- pagina pentru cautare poate avea doua subdiviziuni: cautare rapida (in general, dupa numele produsului) si cautare avansata (care include mai multe criterii de cautare, cum ar fi: firma producatoare a produsului, pret, caracteristici etc)

- mai pot fi incluse si alte pagini de interior, precum “cele mai cumparate produse”, “produsele cu cele mai bune review-uri”, etc.

Serviciile oferite de noi, in dezvoltarea magazinelor online:

 

Dezvoltarea site-ului si a sistemului de administrare

Magazinele online dezvoltate de specialistii nostri va ofera posibilitatea adaugarii/ editarii/ stergerii categoriilor de produse; acestea vor fi afisate in magazinul dumneavoastra virtual, si vor contine, unde este cazul, si subcategorii, de asemenea administrabile. Produsele comercializate de dumneavoastra vor fi listate (aveti posibilitatea de a le lista in functie de anumite filtre), iar numarul de produse afisate pe pagina este unul prestabilit. Produsele pot fi adaugate/ editate/ sterse din lista, sau mutate in alte categorii.

De asemenea, dezvoltam administrare pentru stocurile magazinului dumneavoastra virtual. Fiecare produs va avea atasata o descriere si o galerie foto; aici, se pot afisa si recomandarile sau opiniile clientilor pentru produsele pe care le comercializati.

Fiecare cumparator va fi nevoit sa isi creeze un cont, pe baza adresei de email, si va primi un user si o parola. Datele de autentificare vor include si adresa de facturare/ destinatia la care sa ajunga produsele comandate de pe site-ul dumneavoastra. Datele pot fi modificate de catre utilizator; de asemenea, in cazul in care acesta pierde parola, va putea accesa o pagina de recuperare a acesteia. Fiecare client va putea vizualiza comenzile pe care le-a efectuat anterior din magazinul dumneavoasta. Facturarea produselor se poate realiza si direct, prin email.

In ceea ce priveste efectuarea unei comenzi, utilizatorul va avea posibilitatea sa-si seteze o serie de variabile, precum: alegerea curierului, alegerea modalitatii de plata (ramburs, transfer bancar etc), integrarea cu plata online.

Review-urile produselor vor fi intocmite de catre utilizatori, le vor fi accesibile spre vizualizare, si pot fi administrate (modificate, sterse, moderate).

Puteti adauga si alte caracteristici/ pagini magazinului dumneavoastra virtual, in functie de necesitati:

- newsletter (utilizatorii se pot abona, cu adresa de email, pentru a primi informatii despre noutatile, ofertele speciale sau promotiile din magazin)

- o pagina cu harta site-ului (site map)

- vizualizare produsul saptamanii

- vizualizare produse recomandate

- vizualizare adresa de Yahoo Messenger, atunci cand utilizatorul foloseste acest program

- selectare valuta folosita pe site

- ordonare produse (listare) in functie de pret sau dupa numarul de vizite

- widget pentru vizualizarea cursului valutar BNR, actualizat automat

- afisare produse din oferta speciala

- vizualizare top produse cumparate/ vizualizate

- vizualizare informatii de contact in casuta speciala

- vizualizare stiri

- link-uri partenere

- pagini de text (administrabile) de genul: servicii, informatii generale, despre livrare etc

 

Servicii de webdesign pentru magazin online

- crearea graficii pentru magazinul online

- realizarea unei interfete si a unui webdesign

- elaborarea unei sigle (logo)

- optimizare grafica pentru toate browserele majore existente pe piata

 

Servicii de SEO pentru promovarea on page a afacerii dumneavoastra virtuale

- optimizare automata dupa numele produselor si al categoriilor existente

- folosirea de link-uri SEO friendly

- respectarea tuturor normelor de optimizare on page

- posibilitatea de administrare/ editare a cuvintelor cheie, a titlurilor sau a URL-urilor de pe site

- crearea unui cont Google Analytics, pentru a va oferi posibilitatea sa verificati traficul si page rank-ul magazinului dumneavoastra

- crearea de conturi pe retele sociale (Facebook, Twitter, RSS).


ultimele magazine online