CREARE SI OPTIMIZARE SITE-URI DE PREZENTARE

DORITI MAI MULTE INFORMATII?

De ce este necesara crearea unui site de prezentare

 

Odata cu evolutia tehnologica, existenta unui site de prezentare al unei firme, indiferent de marimea ei, a incetat sa mai fie facultativa. Mediul online este obligatoriu pentru promovarea unei afaceri, si reprezinta o sursa de publicitate accesibila, constanta si continuu disponibila. Pe langa faptul ca un site de prezentare poate conferi credibilitate si vizibilitate afacerii dumneavoastra, mai are si alte avantaje, precum costurile reduse de modificare a ofertei de produse si servicii, economia de timp si de bani alocati publicitatii sau facilitarea contactului cu actualii si potentialii clienti.

 

Ce contine un site de prezentare

 

Realizarea unui site de prezentare presupune:  

Crearea unei pagini principale a site-ului, cu un meniu detaliat construit in functie de necesitatile firmei- client, dupa cum urmeaza:

 

- realizare modul de informatii despre firma

- creare modul de cautare

- concepere modul de contact (formular de contact/ date de contact, harta interactiva pentru localizarea fizica a firmei) – toate datele de contact vor putea fi administrabile

- implementare modul de promotii

- executare modul de download

- alcatuire modul de evenimente

- elaborare galerie foto – video

- creare calendar pentru programari

- concepere modul de autentificare

- realizare modul de abonare (newsletter, RSS): newsletterul va putea fi controlat din administrare; pentru a nu intra in directoarele SPAM, acestea vor fi optimizate si vor contine si un link pentru dezabonare

- infiintare modul pentru retelele sociale (Facebook, Twitter etc)

- elaborare modul pentru intrebari (va oferi posibilitatea de a primi intrebari pe email, carora sa le raspunda administratorul site-ului; intrebarile vor fi disponibile in administrare, si tot acolo vor putea fi adaugate raspunsurile aferente)

- adaugarea altor elemente, precum slider pentru reclame, carusel foto-video, footer pentru reclame sau link-uri utile, widget-uri pentru prognoza vremii etc.

- realizarea unei harti a site-ului (site map), pentru a facilita navigarea

- redactarea unui modul de stiri (unde puteti adauga toate informatiile noi ce tin de firma dumneavoastra, precum schimbarea ofertei de produse/ servicii, modificarea programului de lucru, schimbarea sediului etc; modulul de stiri va trimite la o pagina de interior, unde stirile vor aparea cu paginare, oferind posibilitatea accesarii fiecarei stiri in parte, afisata cu text si imagini, cu posibilitatea de a fi administrate – sterse, modificate, adaugate)

- implementarea de pagini pentru textele utile, precum: Termeni si conditii, Disclaimer, Politica de confidentialitate, Publicitate etc.

 

Crearea unor pagini de interior, pentru fiecare sectiune a meniului principal – acestea vor fi, de asemenea, administrabile, si vor contine atat text, cat si imagini sau clipuri video, in functie de necesitati.

 

 Ce le oferim celor care solicita crearea unui site de prezentare

 

Realizarea unui site de prezentare:

Site-ul va fi construit pe un CMS (Content Management System) custom, dezvoltat de specialistii nostri. Site-ul va avea o parte de administrare generala, in care se vor putea edita atat datele generale ale site-ului (adresa principala de e-mail, numerele de telefon etc), cat si continutul paginilor de interior (stiri, galerii etc)

 

Webdesign pentru un site de prezentare:

Specialistii nostri in web design vor dezvolta o creatie grafica originala pentru site, pe care o vor optimiza pentru toate browserele majore existente pe piata. De asemenea, puteti apela cu incredere la serviciile noastre de design, pentru crearea unei sigle (logo) personalizate.

 

Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) pentru un site de prezentare:

Echipa noastra specializata pe servicii SEO va asigura respectarea tuturor normelor de optimizare SEO on-page. Site-ul dimneavoastra va fi optimizat automat, tinand cont de numele produselor si al categoriilor introduse. Toate link-urile de pe site vor fi SEO friendly, iar pagina de administrare va ofera si posibilitatea de a edita cuvintele cheie, titlul, descrierea sau URL-urile de pe site. De asemenea, pentru a va mentine la curent cu pozitia dumneavoastra in motoarele de cautare, si alte elemente ce tin de optimizare (trafic, page rank etc), va cream un cont Google Analytics.


ultimele site-uri de prezentare